Božská kuchařka 2
Popis
Testováno na dětech od 3 do 18 let.
Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce. Recepty v nové Božské kuchařce využijete po celý rok. Budete potřebovat běžně dostupné suroviny, které seženete v každém obchodě nebo na trhu. Ani v tomto pokračování nečekejte žádné složité postupy a hodiny v kuchyni, většinu jídel připravíte do 30 minut.
Vyplatí se vám koupit kuchařku přímo tady, u autorky.
Proč? Třeba i proto, že tím podpoříte moji tvorbu :-)
Co dostanete navíc?
- věnování, pokud si o něj napíšete
Vydáním Božské kuchařky jsem si splnila jeden ze svých dětských snů. Stala jsem se na chvíli spisovatelkou. Jasně, je to něco jiného než napsat poutavý thriller nebo vtipný román. Nebo knížku pro děti. Ohlasy na první díl byly pozitivní. Neskutečně mě potěšilo, že podle mých receptů vaří začínající kuchařky (i kuchaři) a také ti pokročilejší. Proto jsem s druhým dílem moc neváhala. Tedy, trochu ano. Protože první díl mi pomohla napsat jarní uzávěra všech škol, kdy jsem mohla dvouletou Žofinku svěřit do péče tatínka a jejích dvou starších sourozenců. Jenže už po dopsání první Božské kuchařky jsem začala psát a fotit recepty do šuplíku. Kdyby náhodou. Vždycky je můžu využít na blog. Protože i po těch letech psaní receptů a focení mám tuhle práci jako zábavu, a ne jako povinnost.
Ani v druhém dílu jsem nezačala vyvařovat složitá jídla s exotickými surovinami. Takhle se u nás doma nevaří. Suroviny mám ze zahrady, naší a mých rodičů, z běžného obchodu, vajíčka od sousedů. Nečekejte žádné záludnosti. Opět je většina receptů snadná a rychlá, některé už jsou trochu složitější nebo zaberou o něco více času. Pořád však platí to, že je stihnete vařit v běžném rodinném režimu. S dětmi, koníčky, školou, výlety.
Když jsem poprvé držela Božskou kuchařku v ruce, tak jsem se rozbrečela štěstím. Proto si i vy plňte své sny. Je to božské!